Nytt poddavsnitt med årets företagare Nicklas Persson

Återigen är det dags för ett nytt avsnitt av Meet Malmö Möter. I podden pratar vi med personer från näringslivet om vårt Malmö och hur vi tillsammans kan utveckla staden.

I tredje avsnittet möter vi Nicklas Persson, vd på Addpro och nyligen utsedd till Årets Företagare i Malmö. Vi diskuterar bland annat hur Malmö kan tillvarata den svindlande tekniska utvecklingen, vad som krävs för att utbildningar ska fungera med dagens arbetsmarknad och så berättar Nicklas hur du säkrar ett jobb på Addpro.


Lyssna på podden direkt via vår hemsida >>>
Lyssna på podden via iTunes >>>
Lyssna på podden via Soundcloud >>>

Har du förslag på vem vi kan intervjua eller blir du sugen på att engagera dig i Meet Malmö? Här kan du läsa mer om Meet Malmö, vårt arbetssätt och hur du kontaktar oss.

2 thoughts on “Nytt poddavsnitt med årets företagare Nicklas Persson

 1. Hej,

  Jag ställer gärna upp och inspirerar andra företagare. Flexcare startade för ett år sedan och har nått stora framgångar och stark tillväxt med hjälp av lite kreativt koncept och ledarskap. Malmöföretaget stocker ut med starka principer och värderingar vilket varit en uppskattad kombination.

  • Hej Allan,

   Vad kul att du hör av dig och att du lyssnar på vår podd!
   Är du intresserad av att engagera dig i Meet Malmö eller bli intervjuad i vår podd? Maila gärna någon av våra processledare, deras kontaktuppgifter finner du på Meet Malmös hemsida, så tar vi detta vidare där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *