07:07am

07:07am 17 mars inställt
 
 

Liksom er följer vi uppdateringarna kring Corona löpande och har hela tiden vägt olika faktorer mot varandra kring genomförandet av 07:07am. Här har självklart de riktlinjer som funnits kring evenemang och från folkhälsomyndigheten vägt tungt.

Parallellt med utvecklingen av Corona och de nyligen introducerade reglerna kring evenemang har vi fått in väldigt många avbokningar till tisdagens 07:07. Flera av våra företag har dessutom gått ut med riktlinjer om att begränsa externa möten. Eftersom 07:07 är till för er, stadens näringsliv, har vi därför valt att ställa in denna omgång av 07:07. Vi ser fram emot att återkomma med nya möjligheter så fort som möjligt!

/ 07:07-teamet

 
 
 
 
Vill du få inbjudan automatiskt i framtiden? Anmäl dig här:
 

07:07am – frukostmöten med företagare för företagare

07:07am är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Varje möte har ett tema och handplockade talare för just det ämnet. 07:07am är också ett tillfälle att träffa Malmö stads politiker och tjänstemän.

Vi träffas på en ny mötesplats varje gång och en god frukost serveras alltid. Mötena är kostnadsfria – anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats!
Gå upp en timme tidigare – du får större försprång än du tror.

 

Anmälan och avanmälan

Anmälan: Ett anmälningsformulär finns på vår hemsida några veckor innan eventet. Man anmäler en person per anmälningsformulär. Vi har inte möjlighet att ha kölista inför kommande frukostmöte.Eftersom frukostmötena är populära ber vi dig att inte anmäla för många från ditt företag.

Vill du få meddelande i din e-post om nästa möte? Anmäl dig till utskick här >>

Avanmälan: Ett mail skickas till alla deltagare ett par dagar innan frukostmötet med möjlighet att avanmäla sig. Om du anmält dig och uteblir utan att meddela oss tar vi en avgift på 275 kr.