07:07am

07:07am special med Thursday Breakfast @ Live 4 juni

 

07:07am special – Steg och omställning i en ny verklighet

På ett par månader har vår värld och ekonomi vänts upp och ner. I samarbete med Thursday Breakfast @ Live kör vi nu ett 07:07am special online där vi samtalar med företagare som ställt om och anpassat sig för att hantera denna nya situation. Hur har de tänkt, vilka möjligheter fanns och vilka verktyg eller strategier kan kanske ditt företag använda sig av för att ta steg framåt I en ny verklighet?

Micael Nord samtalar bland annat med Johanna Persson från Berendsen – deras företag med textila hyrlösningar ser detta som en möjlighet att accelerera bland annat sitt hållbarhetsarbete ytterligare. Ernesto Prosperi från Malmö Industries talar om sitt textilföretag och hur de ställt om i det nya normala. Johan Wessman från Øresundsinstituttet samtalar om sitt arbete för att öka kunskapen om den dansk-svenska gränsregionen samt att få svenskar att veta mer om Danmark och danskar att veta mer om Sverige.

På youtube den 4:e juni kl 07.45

Gå direkt till youtobe för webinariet här >>

 

07:07am ställer om i Covid-19 tider

 

Liksom er följer vi uppdateringarna kring Corona löpande och har hela tiden vägt olika faktorer mot varandra kring genomförandet av 07:07am. Här väger självklart de riktlinjer som finns kring evenemang och folksamlingar från folkhälsomyndigheten tungt.

Håll utkik här och i våra sociala medier – vi ställer tillfälligt om till webinarier bland annat, mer info om dessa inom kort.

Det senaste webinariet 2 april – Hjälp till näringslivet i Covid-19 tider finner du här- https://youtu.be/x2sebHgGgZE

 

 
 
 
 
Vill du få inbjudan automatiskt i framtiden? Anmäl dig här:
 

07:07am – frukostmöten med företagare för företagare

07:07am är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Varje möte har ett tema och handplockade talare för just det ämnet. 07:07am är också ett tillfälle att träffa Malmö stads politiker och tjänstemän.

Vi träffas på en ny mötesplats varje gång och en god frukost serveras alltid. Mötena är kostnadsfria – anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats!
Gå upp en timme tidigare – du får större försprång än du tror.

 

Anmälan och avanmälan

Anmälan: Ett anmälningsformulär finns på vår hemsida några veckor innan eventet. Man anmäler en person per anmälningsformulär. Vi har inte möjlighet att ha kölista inför kommande frukostmöte.Eftersom frukostmötena är populära ber vi dig att inte anmäla för många från ditt företag.

Vill du få meddelande i din e-post om nästa möte? Anmäl dig till utskick här >>

Avanmälan: Ett mail skickas till alla deltagare ett par dagar innan frukostmötet med möjlighet att avanmäla sig. Om du anmält dig och uteblir utan att meddela oss tar vi en avgift på 275 kr.