07:07am

Välkommen på ett digitalt 07:07am 24 september

E-handel, handel och nya äventyr

Den traditionella handeln är under stor press från e-handeln och nya shoppingmönster. Trenderna förstärks dessutom av Coronapandemin.

Butiker, stadskärnor och köpcenter behöver förändra och uppgradera sig för att överleva. Här har destinationsutvecklingen blivit ett viktigt vapen. Mobilia är ett tydligt exempel med vårdkluster, ny biograf och Malmös nya stora dragplåster, Funnys äventyr. Med stöd av näringsliv och engagerade Malmöbor ligger initiativtagaren, Staffan Götestam, snart bakom två av Sveriges mest älskade besöksmål, Junibacken och Funnys äventyr.

Andreas Lundberg, som var en av hjärnorna bakom ”Studio” i Malmö, berättar om hur Atrium Ljungbergs Mobilia satsar sig igenom förändringarna. Hur det egentligen går med alla köpcenter i Malmö och hur Funnys äventyr passar in i strategin. Pia Sandin, VD för Malmö Citysamverkan, delar bland annat med sig av de större handelstrenderna och sina djupa erfarenheter från citys utveckling.

Självfallet tar vi också upp frågan: Hur förbereder man sig egentligen för Amazons lansering?

Denna gång spelas frukostmötet in live från Funnys äventyr i Malmö

Sändningen startar 07:45


LÄNK DIREKT TILL DET DIGITALA MÖTET 24 SEP >>

 

07:07am ställer om i Covid-19 tider

Liksom er följer vi uppdateringarna kring Corona löpande och har hela tiden vägt olika faktorer mot varandra kring genomförandet av 07:07am. Här väger självklart de riktlinjer som finns kring evenemang och folksamlingar från folkhälsomyndigheten tungt.

Håll utkik här och i våra sociala medier – vi ställer tillfälligt om till webinarier bland annat, mer info om dessa inom kort.

 
 
Vill du få inbjudan automatiskt i framtiden? Anmäl dig här:
 

07:07am – frukostmöten med företagare för företagare

07:07am är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Varje möte har ett tema och handplockade talare för just det ämnet. 07:07am är också ett tillfälle att träffa Malmö stads politiker och tjänstemän.

Vi träffas på en ny mötesplats varje gång och en god frukost serveras alltid. Mötena är kostnadsfria – anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats!
Gå upp en timme tidigare – du får större försprång än du tror.

 

Anmälan och avanmälan

Anmälan: Ett anmälningsformulär finns på vår hemsida några veckor innan eventet. Man anmäler en person per anmälningsformulär. Vi har inte möjlighet att ha kölista inför kommande frukostmöte.Eftersom frukostmötena är populära ber vi dig att inte anmäla för många från ditt företag.

Vill du få meddelande i din e-post om nästa möte? Anmäl dig till utskick här >>

Avanmälan: Ett mail skickas till alla deltagare ett par dagar innan frukostmötet med möjlighet att avanmäla sig. Om du anmält dig och uteblir utan att meddela oss tar vi en avgift på 275 kr.