07:07am

 

Gamingundret i Malmö, spelindustrin och hur den påverkar dig.

Gamingundret i Malmö, spelindustrin och hur den påverkar dig 22/10.

Omsättning: miljarder!

Nedladdningar: miljoner!

Anställda i Malmö: tusentals!

0707 pratar Malmös spelindustri!

22/10 07:30-08:45

 

Länk direkt till mötet 22 okt här >> (Youtubekanal, prenumerera gärna!)

Vill du få inbjudan automatiskt i framtiden? Anmäl dig här >>


Tidigare möten


LÄNK TILL DET DIGITALA MÖTET 24 SEP >>

07:07am ställer om i Covid-19 tider

Liksom er följer vi uppdateringarna kring Corona löpande och har hela tiden vägt olika faktorer mot varandra kring genomförandet av 07:07am. Här väger självklart de riktlinjer som finns kring evenemang och folksamlingar från folkhälsomyndigheten tungt.

Håll utkik här och i våra sociala medier – vi ställer tillfälligt om till webinarier bland annat, mer info om dessa inom kort.

 
 
Vill du få inbjudan automatiskt i framtiden? Anmäl dig här >>
 

07:07am – frukostmöten med företagare för företagare

07:07am är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Varje möte har ett tema och handplockade talare för just det ämnet. 07:07am är också ett tillfälle att träffa Malmö stads politiker och tjänstemän.

Vi träffas på en ny mötesplats varje gång och en god frukost serveras alltid. Mötena är kostnadsfria – anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats!
Gå upp en timme tidigare – du får större försprång än du tror.

 

Anmälan och avanmälan

Anmälan: Ett anmälningsformulär finns på vår hemsida några veckor innan eventet. Man anmäler en person per anmälningsformulär. Vi har inte möjlighet att ha kölista inför kommande frukostmöte.Eftersom frukostmötena är populära ber vi dig att inte anmäla för många från ditt företag.

Vill du få meddelande i din e-post om nästa möte? Anmäl dig till utskick här >>

Avanmälan: Ett mail skickas till alla deltagare ett par dagar innan frukostmötet med möjlighet att avanmäla sig. Om du anmält dig och uteblir utan att meddela oss tar vi en avgift på 275 kr.