07:07am live 17 december – tyvärr inställt! Tema: Riskkapital, såddfinansiering & innovation

07:07am 17 december tyvärr inställt!

 

Efter genomgång av smittläget, riktlinjer och framförallt gårdagens nya skärpta nationella råd har vi sett över möjligheten att genomföra torsdagens 07:07 Thursday Live på det sätt mötet och ni förtjänar. Vi landade i att vi hellre skjuter på det än gör snabba justeringar med lägre kvalitet eller säkerhet.

Det innebär att vi tyvärr ställer in torsdagens frukostmöte. Temat, er som talare och panel samt allt annat tycker vi fortfarande är fantastiskt och vi vill gärna behålla er. Vi hoppas att ni skulle vara intresserade av det också? I så fall räknar vi med att återkomma med ett datum för sändning i februari, allt såklart baserat på hur situationen utvecklas.

 

/ hälsningar 07:07am teamet på Omvärld och näringsliv Malmö stad.

Friends, family and fools. Det är så de beskrivs, de allra första investerarna i många startups.

Och investerare behövs. Kapitaltillgången är en förutsättning för att många av Malmös företag skall kunna fortsätta växa, vara innovativa och stå sig i konkurrensen. Inom startupscenen är det, och kompetensen som ofta följer med en tidig investering, en absolut grundförutsättning för att vi skall kunna få ännu fler stjärnor som Polar Rose, Neo4J eller TAT.
Men hur hänger det egentligen ihop? Hur får man kapital till sitt företag, vad skall man räkna med, hur tänker man och varför väljer en investerare egentligen att gå in i ett företag? Vilka investerare skall man leta efter som entreprenör? Vad är viktigast? Kapital, kompetens eller kontakter? 07:07 kommer att ge ett helikopterperspektiv på riskkapital och såddkapital. Vi kommer att bidra med insikter och erfarenheter från två investerare, med olika fokus, och vi toppar med en entreprenör i världsklass. Vi kommer även att diskutera hur kapitalscenen i Malmö och regionen fungerar och vad som hade varit fantastiskt att få till. Du får lyssna på Jeanette Andersson, VD på Minc och medgrundare av Queen Invest, ett av Sveriges få investeringsbolag som drivs av kvinnor. Heidi Lindvall på Pale Blue Dot och Peter Benson på Sunstone Life Science Ventures ger sina insikter i hur investerar tänker, varför de investerar och när de låter bli. Entreprenörsperspektivet står Jan Erik Solem för -en av Malmös mest framgångsrika serieentreprenörer med framgångar som Polar Rose och Mapillary.

Välkommen på ett riktigt värdefullt 0707!

 
Tid och plats

17 december kl. kl 07.45 – 08.30

Lägg in i din kalender med påminnelse här >>

Direktlänk till mötet på Youtube här >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *