07:07am 19 sep – Titti Qvarnström och Tareq Taylor snackar Malmö och mat

Arrangör

Näringslivskontoret Malmö stad

Datum och tid
Sista datum för anmälan

torsdag, 13 september, 2018

Adress till evenemanget

Nöjesteatern, Amiralsgatan 35

Stad

Malmö

Webbplats för evenemanget
http://www.anpdm.com/newsletter/5093927/42435E4A7148465D4B71
Kräver det medlemsskap?

Nej

Beskrivning

Välkommen på höstens första 07:07am!

Årets Malmöambassadör, årets tryffelkock, matmästare, TV-kändisar, författare, Skandinaviens första kvinnliga Michelin-stjärnkock, företagare. Epiteten och utmärkelserna är många och tillsammans kommer de prata mat, Malmö och företagandet. 07:07am bjuder på Titti Qvarnström och Tareq Taylor!

Malmö har utvecklats till en fantastisk matdestination som kan stoltsera med ett utbud som slår långt över sin viktklass både vad det gäller variation och kvalitet. Två av Malmös, och Sveriges, absolut främsta kockar berättar om utmaningar och lärdomar från att driva verksamheter i den absoluta mattoppen. De kommer även ge sina företagarreflektioner kring både branschens och matstaden Malmös utveckling.

Titti Qvarnström
Titti Qvarnström blev första kvinnan i Skandinavien att leda en restaurang till den åtråvärda Michelinstjärnan. Titti har tidigare tävlat i tv-programmen Köksmästarna och kockarnas kamp, blivit utsedd till Rising Star av White Guide 2010 och varit I semifinal i Årets kock 2009. Hon är bland annat aktuell med öppningen av nya restaurangen MAT i rollen som kreativ ledare

Tareq Taylor
Tareq Taylor är krögare, tv-kock och kokboksförfattare. Han blev årets malmöambassadör 2018, vann Kockarnas Kamp 2017 och medverkar i ett flertal TV-program i Sverige och utomlands. Tareq driver även restaurang och matstudion Kockeriet i Malmö. Han är dessutom engagerad i projekt som rör utbildning, hållbart boende och odling.

Hålltider 19 september

07.07   Dörrarna öppnas för frukost och mingel
07.30   Näringslivsdirektör Pehr Andersson
07.40   Titti Qvarnström
08.05   Tareq Taylor
08.30   Frågestund
08.50   Dragning av vinst, ta med ditt visitkort

Plats, anmälan och praktisk info

Plats: Nöjesteatern, Amiralsgatan 35
Anmälan: Anmäl dig här >>

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.