Jag är ingen säljare!

Eventkategori
Föreläsning
Arrangör

Sydsvenska Industri- och Handelskammaren

Datum och tid
Sista datum för anmälan

fredag, 30 november, 2018

Adress till evenemanget

Handelskammarens lokaler på vån 2 i Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Stad

Malmö

Webbplats för evenemanget
https://handelskammaren.com/evenemang/jag-ar-ingen-saljare/
Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. 995 kr/pers för icke-medlemmar. Moms tillkommer.

Kräver det medlemsskap?

Nej

Beskrivning

En föreläsning om komplex tjänsteförsäljning där relationen står i centrum. Många högt kvalificerade medarbetare som jobbar inom så kallade ”professional services” har många ursäkter för att slippa sälja. De har helt enkelt svårt för att identifiera sig med försäljningsrollen.

Vad karaktäriserar egentligen en säljare i detta sammanhang? Hur förändrar ökad digitalisering och AI försäljningsrollen och organisationen?

Emma Troedsson från Sterner & Troedsson bjuder på ett inspirerande seminarium om försäljning och ditt personliga varumärke. Emma jobbar med flera ledande varumärken inom så kallade professional services.

Seminariet vänder sig till dig som arbetar med komplex tjänsteförsäljning – tex revisorer, advokater, tekniska konsulter, arkitekter, HR-konsulter, psykologer etc. och som har krav på sig att sälja men känner sig osäker på hur de tar sig an uppgiften. Samt personer som har ansvar för att andra ska sälja, men har svårt att få dessa personer att bli motiverade och använda hela sin potential.

Varmt välkommen!

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.