Kickstart Digitalisering

Eventkategori
Kurs/ utbildning Workshop
Arrangör

MalmöLundregionen tillsammans med IUC Syd AB

Datum och tid
Sista datum för anmälan

torsdag, 24 oktober, 2019

Adress till evenemanget

Spikas längre fram

Stad

Eslöv

Webbplats för evenemanget
https://form.jotformeu.com/91544619587369
Pris

0kr, vid no show debiteras en avgift om 1000 kr

Kräver det medlemsskap?

Nej

Beskrivning

KICKSTART stöttar företag som arbetar i, eller nära, industrin i deras digitaliseringsresa
– oavsett var på resan företagen befinner sig. Syftet är att ge insikt, inspiration och konkreta verktyg för att kunna ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen innebär.

KICKSTART är ett alldeles utmärkt forum för att få ny kunskap, nya inspel och nya tankar till konkreta digitaliseringsprojekt. Vi träffas tre gånger – en heldag och två halvdagar.

KICKSTART passar såväl för de företag som är i början av att digitalisera sin verksamhet, som de som har kommit en bit på resan. Det en bra igångsättare och ett tillfälle till omvärldskunskap och kompetensutveckling.

I en grupp om ca tio industriföretag från olika branscher möts vi i en öppen och konstruktiv process. Med stöd av diskussioner, praktiska exempel, workshops och egenanalys, får er verksamhet en rejäl knuff framåt. Med er ut från träffarna har ni nya tankar och planer för eget genomförande av några väldefinierade digitaliseringprojekt.

Upplägg och omfattning

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag satsar en heldag och två halvdagar för workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det ett mervärde om 2-3 personer från varje företag deltar, både från ledning och andra funktioner. Kickstart är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Kickstart-träffarna är oftast förlagda till företag som är med i gruppen, eller hos företag som har kommit långt i sin digitalisering. Detta ger inblick i andras verklighet och inspiration till den egna resan.

Vid frågor kontakta:
Jenny Bramell, jenny.bramell@iucsyd.se eller 0709-62 91 50

Läs mer och se fallstudier på kickstartdigi.se.

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.