Krishanteringens sju dödssynder

Eventkategori
Seminarium
Arrangör

Handelskammaren

Datum och tid
Sista datum för anmälan

onsdag, 06 februari, 2019

Adress till evenemanget

Handelskammaren, Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö

Stad

Malmö

Webbplats för evenemanget
https://handelskammaren.com/evenemang/krishanteringens-sju-dodssynder/
Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren. 995 kr/pers för icke-medlemmar. Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Kräver det medlemsskap?

Nej

Beskrivning

Det finns många råd om vad du ska göra när en kris eller allvarlig händelse drabbar ditt företag. Men har någon berättat för dig vad du absolut INTE ska göra?

Det här seminariet handlar om vad som brukar gå fel. Vad som händer när media, kunder eller medarbetare pressar på och vill ha svar. Du får lära dig krishanteringens sju dödssynder, så att du inte själv blir den som förstärker krisen genom felaktiga beslut eller ogenomtänkt agerande.

Stefan Olsson är fristående kommunikationsrådgivare och har arbetat med några av de mest publika kriserna i landet under de senaste åren. Han har 20 års erfarenhet som rådgivare till ledningsgrupper och styrelser och arbetar i dag med såväl internationella och svenska företag som myndigheter, högskolor och ideella organisationer.

Du kommer få handfasta tips om vad som är bra att tänka på när du behöver kommunicera svåra beslut eller måste försvara företagets varumärke.

Välkommen!

Vi inleder med gemensam lunch!

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.