Tillväxtstrategier i kristider, del 3 i föreläsningsserien Tillväxt i det nya normala

Eventkategori
Föreläsning Seminarium Webevent Webinarium
Arrangör

Tillväxt Malmö

Datum och tid
Adress till evenemanget

Digitalt, vi länk som skickas ut dagen innan föreläsningen.

Stad

Malmö

Webbplats för evenemanget
https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/42455F437842475F4A7440
Pris

0 kr

Kräver det medlemsskap?

Nej

Beskrivning

Del 3, Tillväxtstrategier i kristider med Thomas Ahrens

Anmäl dig här: 

Är vi på väg mot en ny lågkonjunktur, eller är det ”det nya normala” vi ser? Tillväxtföretags agerande i kristider är avgörande för att klara av och kanske till och med komma ut starkare än innan.

I denna föreläsning med Thomas Ahrens kommer vi att gå igenom effekter och följdeffekter av Covid-19. Hur bör man agera nu för att bli vinnare – hissa fulla segel på bra vind eller säkra för att komma först ut på banan när det lossnar?

Thomas Ahrens
Grundare av Ahrens & partners och tillväxtkonceptet. Skrivit tio böcker i ämnet, kör seminarier och kunduppdrag med målet att fler företag ska klara tillväxtresan. Investerar i snabbväxare. Materialet för dagen är framtaget i samarbete med Thomas sju VD-nätverk.

Datum: 30/11
Tid: 
13.30- ca 15.00
Plats: 
via länk, skickas ut i god tid före start.

‍Välkommen!

Föreläsningsserie – Tillväxt i det nya normala

Vi lever i nya tider. Med det kommer nya sätt att skapa tillväxt.

Landskapet ser annorlunda ut och vi behöver anpassa oss för att inte hamna på efterkälken. Det gäller i allt från ledarskap till försäljning. Vilka strategier behöver ses över och anpassas? Vilka processer tillhör det förflutna och hur skapar vi nya vägar framåt?

Tillväxt Malmö anordnar en ny föreläsningsserie med tillhörande diskussioner för alla som är nyfikna på tillväxt i det nya normala. Föreläsningsserien löper över fem tillfällen och djupdyker i ämnena; TrendspaningVärdeskapande digitaliseringTillväxtstrategier i kristider, Försäljning i det nya normala samt Hållbar organisationsutveckling.

Föreläsningarna hålls av experter inom respektive område med efterföljande diskussion och kommer att hållas för ett 40-tal gäster samt webbsändas. Vid webbsändning deltar man via länk och kan ställa frågor via chatten.

Föreläsningarna är separata och du väljer själv om du vill delta på någon enskild eller samtliga.

Se samtliga föreläsningar här>>

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.