Geek Girl Meetup Öresund

Nätverkskategori
Branschvisa nätverk Design Internationellt IT / Teknik Kvinnligt Nationellt Öresundsnätverk

Kontaktuppgifter

Namn på kontakt till nätverket

Geek Girl Meetup Öresund

E-post

geekgirloresund@gmail.com

Webbplats
http://geekgirlmeetup.com/oresund

Vårt syfte är att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder i teknikbranschen. Och ha kul så klart. Vi gör det oftast genom en un-conference där nästan alla deltagare är med och berättar om det som de är bra på. Det tycker vi skapar bra förutsättningar för kunskapsutbyte.
Stort nätverk
Geek Girl består idag av drygt 500 tjejer som nås genom vår site, Facebook, Twitter, Livestream/Bambuser, olika konferenser och specialiserade evening sessions. Än så länge finns Geek Girl i Göteborg, Malmö, Öresund och Köpenhamn, samt Mexico.
Vilka deltar?
Det gör tjejer, som är intresserade av eller arbetar med webb, programmering, social media och design – allt med en koppling till den teknologi, som har blivit en del av våra liv i dag.
Det kostar inte något att delta i ett Geek Girl Meetup och alla tjejer som intresserar sig för webb, programmering, design eller annat nörderi, är välkomna.
Alla deltagare bidrar – Det kan vara genom att styra upp webben, designa material, hålla i kontakter, hjälpa till på eventet, fota, filma – eller bara genom att delta aktivt i eventet när det sker.

”Love & Skill” kan man sammanfatta det som, eller ”No Bullshit, no more”.

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.