VD Bollplank

Nätverkskategori
Branschöverskridande nätverk

Kontaktuppgifter

Namn på kontakt till nätverket

VD Bollplank

Webbplats
http:// http://network4managers.se

Erfarenhetsubyte mellan Vd/ Ägarledare med 5-19 anställda.
Vd rollens utmaningar och utsatthet. Hur hantera en värld med många krav men med begränsad tid och möjliga resurser. Hur får vi alla att bli engagerade i sitt jobb och vilja ta ansvar för sing egen och företagets framgång och tillväxt.Vi jobbar hela tiden på operativ ledning med aktuella ämnensom berör dig.
Positivt mentorskap med många kollegors erfarenhet samtidigt
Vd / Bollplanksgruppen startade 2005.

För dig som söker ett bollplank kring ditt företagsledande, att träffa andra Vd, ägarledare och företagare att diskutera ideér, möjigheter och erfarenheter med kring utmaningar och lösningar. Vi fokuserar på drift och ledningen av bolaget, med tillhörande frågeställningar kring styrelse, ägande och bolags styrning.

Vi erbjuder ett kompetent nätverk med 10-15 deltagare, som ger dig nya kontaktytor av erfarna och bra kompisar i samma situation. Tryggheten ligger i den egna kunskapen och förmågan att utnyttja sina nätverk.

Ett nätverk av kompetenta och engagerade människor som har samma sits i sitt företagnade som du själv har.
De har intressanta erfarenheter att dela med sig av. Ibland är det bara skönt att höra andra företagare ha samma utmaningar som jag själv har.

– ”Jag behöver bli ifrågasatt vad gäller mitt resonomang kring företagets utveckling och framtidsplaner och det känner jag att du och gruppen ger mig. Dessutom är det intressant att höra vad andra har för utmaningar, eftersom jag med stor sannolikhet har eller kommer att stöta på liknande situationer själv i framtiden.”

Detta inlägg är publicerat i . Spara sidan som bokmärke.